HÁZENÁ
TJ Jiskra Zruč nad Sázavou

Mladší žáci Jiskry vyhráli skupinu B a postoupili do čtyřčlenného házenkářského finále do Mělníka

HÁZENÁ MLADŠÍ ŽÁCI – ZPRAVODAJSTVÍ – FOTO | Mladší žáci Jiskry na turnaji v Úvalech dvakrát vyhráli a jednou prohráli, nastříleli 61 branek. Nastoupili však ve velmi kombinované sestavě doplněné minižáky

Na turnaji se představili mladíci Řánek, Vorlíček a Mareček

Facebooky o házené: Sportovní ozvěny – JT a Joseph Thomans sport

Finálový turnaj podzimní části Středočeské ligy mladšího žactva skupiny A a B. Turnaj se uskuteční v Mělníku 25. listopadu (sobota), Jiskra nebude chybět

Úvaly – V Úvalech se uskutečnilo čtvrté podzimní kolo mistrovského ročníku Středočeské ligy 2023/24 mladších žáků v házené – skupiny B.

Mladší žáci – Středočeská liga mladšího žactva: 13 týmů ve třech skupinách – Sparta Kutná Hora, Spartak Příbram, Lions Hostivice, Sokol Kostelec nad Labem, Sokol Libčice nad Vltavou, Házená Poděbrady, HC TJ AŠ Mladá Boleslav, Sokol Bělá pod Bezdězem a Sokol Úvaly A, Házená Mělník, HC Kolín, Jiskra Zruč nad Sázavou a Sokol Úvaly B.

Středočeská liga mladších žáků je v nové mistrovské sezoně 2023/24 rozdělena do 3 skupin, ve skupině A startují – Házená Poděbrady, HC TJ AŠ Mladá Boleslav, Sokol Bělá pod Bezdězem a Sokol Úvaly A, ve skupině B startují – Házená Mělník, HC Kolín, Jiskra Zruč nad Sázavou a Sokol Úvaly B. Ve skupině MIX startují – Sparta Kutná Hora, Lions Hostivice, Sokol Kostelec nad Labem, Sokol Libčice nad Vltavou a Spartak Příbram. Hraje se turnajově, střídavě u každého účastníka.

V sobotním turnaji č. 4 v úvalské sportovní hale se utkaly čtyři týmy skupiny B – Sokol Úvaly B, HC Kolín, Házená Mělník a Jiskra Zruč nad Sázavou. Hrací doba: 2 x 15 minut.

Výsledky Jiskry ve skupině B:

Jiskra Zruč nad Sázavou – HC Kolín 24:13 (12:5)

Branky Jiskry: Mach 8, Forejt 4, Řánek 3, Shkrobanets 3, Debych 2, Dan Hoang 2, Vorlíček 1, Mareček 1.

Jiskra Zruč nad Sázavou – Sokol Úvaly B 10:16 (5:7)

Branky Jiskry: Mach 4, Dan Hoang 3/2, Shkrobanets 2, Surmay 1.

Házená Mělník – Jiskra Zruč nad Sázavou 12:27 (6:14)

Branky Jiskry: Forejt 7, Dan Hoang 4/1, Surmay 3, Mach 3, Shkrobanets 3, Řánek 3, Vorlíček 2, Debych 2.

Sestava a branky Jiskry (61): Surmay (4), Horáček, Pustka (jeden poločas) – Forejt (11), Dan Hoang (9), Shkrobanets (8), Mach (15), Debych (4), Vorlíček (3), Jelínek, J. Jakl, Řánek (6), Mareček (1). Trenér: Václav Starý. Vedoucí mužstva: Karel Růžička.

Tabulka: (viz foto)

Pozn. red.: Finálový turnaj podzimní části Středočeské ligy mladšího žactva skupiny A a B. Turnaj se uskuteční v Mělníku 25. listopadu (sobota), Jiskra nastoupí jako družstvo 1B. Budou hrát proti sobě vždy 1 a 2 tým ze skupiny A a B (každý s každým) a 3 a 4 tým ze skupiny A a B (každý s každým).

Skupina A: 1A, 2A, 1B, 2B (Sokol Úvaly A, Házená Poděbrady, Jiskra Zruč nad Sázavou, Sokol Úvaly B)

Skupina B: 3A, 4A, 3B, 4B (Josef Tůma – ilustrační foto: Josef Tůma)

FOTOGALERIE: (pro otevření každý obrázek 2x kliknout)

Facebook Comments

Napsat komentář