HÁZENÁ
TJ Jiskra Zruč nad Sázavou

Jan Tůma odehrál jedno utkání za B tým Nového Veselí, vítěze 2. ligy JVČ

HÁZENÁ – INFO – FOTO | Béčko Nového Veselí ovládlo 2. ligu mužů JVČ. Díky prvnímu místu mělo nárok na baráž o 1. ligu, ale nezúčastní se a setrvá i nadále ve 2. lize JVČ

V béčku, vítězi druhé ligy JVČ, Nového Veselí si zahrál v jednou utkání zručský házenkář Jan Tůma, pomohl k výhře v Pardubicích čtyřmi góly

Facebooky o házené: Sportovní ozvěny – JT a Joseph Thomans sport

Nové Veselí – O uplynulém víkendu odehrálo béčko mužů Nového Veselí svůj poslední zápas v rámci 2. ligy mužů JVČ. Béčko stejně jako minulý rok zakončilo sezonu na 1. místě tabulky! Ve dvaceti zápasech zaváhali hráči pouze dvakrát – v úvodním kole remizovali na půdě Třeboně a domácí prohrou se stejným soupeřem. S bilancí 18 výher, 1 remízy a 1 prohry tak zakončili sezonu se ziskem 37 bodů. Spojka Martin Hajčman se 185 přesnými zásahy se stal druhým nejlepším střelcem soutěže.

Bilance: 20 utkání – 18 výher – 1 remíza – 1 prohra – skóre 647:437 – bodů 37

Hráči, kteří se podíleli na úspěchu: Martin Hajčman, David Vlček, Jakub Klusáček, Ondřej Pazour, Andrej Parroly, Denis Rubáš, Tomáš Kršek, Jakub Mach, Filip Bartůněk, Marek Kršek, Michal Studený, Martin Sedlák, Jan Chvátal, Lukáš Krejz, David Dlouhý, Jakub Strýček, Radim Kutěj, Vít Musil, František Svoboda, Martin Štohanzl, Jan Tůma.

Pozn. red.: Díky první pozici měl novoveselský tým nárok na účast v baráži o 1. ligu mužů, ale tento rok se jí družstvo B neúčastní a pro příští sezonu setrvá i nadále ve 2. lize JVČ. (jot – ilustrační foto: Josef Tůma)

FOTOGALERIE: (pro otevření každý obrázek 2x kliknout)

Facebook Comments

Napsat komentář