HÁZENÁ
TJ Jiskra Zruč nad Sázavou

Mladí házenkáři pomohli při organizaci sportovní akce

Dorostenci se staršími žáky oddílu házené se podíleli velkou měrou na organizaci Sportovního dne s Jiskrou

Sportovní den s Jiskrou – fotbal, florbal, házená, tenis, stolní tenis, volejbal a atletika. Ve sportovním areálu se představilo sedm oddílů TJ Jiskra Zruč nad Sázavou se svými disciplínami

Zruč nad Sázavou – Poslední srpnovou neděli připravili zástupci oddílů TJ Jiskra Zruč nad Sázavou odpoledne plné soutěží. Akce se uskutečnila ve sportovním areálu za Základní školou ve Zruči nad Sázavou. Své pohybové dovednosti si vyzkoušeli účastníci z řad dětí i dospělých.

Petra Menšíková, tajemník TJ Jiskra Zruč n. S.: ,,Vážení sportovní přátelé, ráda bych Vám, Vašim trenérům, svěřencům a všem, kteří přišli v neděli na Sportovní den s Jiskrou, poděkovala za Vaši účast i pomoc při organizaci této sportovní akce. Myslím, že přes nepříznivou předpověď se nakonec skvěle vydařila a zpočátku deštivé počasí neodradilo ty, kteří si přišli zasportovat a užít příjemné odpoledne ve sportovním areálu. Celkem se zúčastnilo 83 sportujících, z toho 67 dětí a 16 dospělých – převážně z řad rodičů, což je skvělé! Jsem moc ráda, že oddíly nepodcenily a některé inovovaly přípravu svých stanovišť a některé sportovní disciplíny byly opravdu perfektně připravené a účastníky velmi oceňované, za to jim patří velké díky!

Zvláštní poděkování bych chtěla vyjádřit mladým házenkářům, kteří v areálu pomáhali už v dopoledních hodinách a aktivně se účastnili i večerního úklidu, Ludmile Vlkové a Elišce Jelínkové za perfektní práci v bufetu, zdravotnici Janičce za zdravotní dohled a Jaroslavu Rezkovi za udržování ohně, Františku Heroutovi za špekáčky – dar z firmy Rabbit, Vladimíru Menšíkovi za dar – zmrzliny firmy Pinko a Pavlu Vrzáčkovi za zajištění skákacího hradu a moderováním během celého odpoledne.“ (jot)

Facebook Comments

Napsat komentář