HÁZENÁ
TJ Jiskra Zruč nad Sázavou

Ve druholigovém utkání v Havlíčkově Brodě skóroval Lukáš Kafka čtyřikrát, Martin Felis třikrát

Zručský Lukáš Kafka odehrál čtvrtý druholigový zápas v dresu Sparty Kutná Hora, nastoupil i Martin Felis

Ve čtvrtém druholigovém utkání tým mužů Sparty Kutná Hora opět nedokázal bodovat, když promrhal mizerným výkonem první poločas a zlepšení v tom druhém již na obrat nestačilo

Havlíčkův Brod – Kutnohorský tým podal v nedělním utkání v Havlíčkově Brodě hodně špatný výkon, obranou počínaje a útokem konče, hlavně v 1. poločasu, po kterém ztrácel 10 branek. V tom druhém přece jenom přišlo výrazné zlepšení, na lepší výsledek to ale i tak nestačilo. A tak po čtvrtém kole tým okupuje poslední příčku druholigové tabulky bez bodového zisku.

Za chybující obranou se v utkání příliš nevedlo brankářům. První poločas odchytal Valeš, který si připsal 7 zákroků a měl úspěšnost 25 %. Ten druhý odchytal Šimáně, který měl 4 zákroky a úspěšnost 22,2 %.

Jiskra Havlíčkův Brod – Sparta Kutná Hora 35:30 (21:11)

A jak si vedli hráči při střelbě dle úspěšnosti: Felis ji měl 100 % 3-3, Kafka 5-4, Jeníček 15-10, Hovorka 9-6, Novák 2-1, Polívka D. 2-1, Falge 9-3, Fišera 4-1 a Hájek 4-1.

Sestava a branky: Šimáně, Valeš – Jeníček 10, Hovorka 6, Kafka 4, Falge 3, Felis 3, Fišera 1, Hájek 1, Novák 1 a D. Polívka 1. Trenér: Šnajdr Vít.

Statistiky: napomínání: 1 – 1, vyloučení: 6 – 5, sedmičky: 3/3 – 5/3, rozhodčí: Ransdorf – Směja, diváci: 56.

Další program: Po reprezentační přestávce má v 5. kole 2. ligy mužů JVČ tým Sparty Kutná Hora volno, v 6. kole potom nastoupí v sobotu 29. října od 17 hodin ve sportovní hale proti dalšímu soupeře z Vysočiny – týmu TJ Sokol Dolní Cerekev. (Petr Vobořil, Josef Tůma – foto: Kateřina Tůmová)

FOTOGALERIE: (pro otevření každý obrázek 2x kliknout)

Facebook Comments

Napsat komentář